Πραγματοποιήθηκε χθες, 10 Απριλίου 2019, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, ομαδική εθελοντική αιμοδοσία. Οι αστυνομικοί προσήλθαν μαζικά αποδεικνύοντας ότι  διακρίνονται για την ευαισθησία τους και για το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά & Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Πειραιώς και Νήσων, ευχαρίστησε θερμά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μέλη της, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δείχνοντας ότι τους διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας, αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή και ελπίδα.

 Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων που διοργάνωσε την αιμοδοσία τονίζει πως «οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ » και σε όσους προσήλθαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα» και συνεχίζει επισημαίνοντας πως «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΠΑ Γεώργιο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά έτσι ώστε να διεξαχθεί η εθελοντική αιμοδοσία».