Την περασμένη εβδομάδα απεβίωσε ο Αντιδημάρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Καλούδης κάτι το οποίο τάραξε όλο τον Δήμο Κορυδαλλού. Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Κορυδαλλού αναφέρθηκε στην Ρέα Κατσαρά όπου θα είναι το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, στη θέση του Κώστα Καλούδη.

Η κα Κατσαρά είναι βοηθός φαρμακοποιός. Ασχολείται με τα κοινά του Δήμου Κορυδαλλού από το 1986. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, ο οποίος κατά την θητεία της αποπερατώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής 2ου Γυμνασίου- 2ου Λυκείου. Επίσης, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Διαδημοτικής Επιτροπής για το περιβάλλον των Δήμων του Πειραιά. 

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη, η αρμοδιότητα των Τεχνικών Υπηρεσιών και η προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής ανατίθεται στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ανδρέα Καπιτσίνο. Καθήκοντα Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, Ανακύκλωση και τα Τεχνικά Συνεργεία αναλαμβάνει ο, έως σήμερα, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Χριστοφορίδης.