Η Μαρία Κορινθίου γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Ψυχικό. Έχει καταγωγή από την Τήνο και τη Μικρά Ασία, καθώς και ρίζες από τη Βενετία.

Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε αρχικά TV Broadcasting στο College of Communication στη Μασαχουσέτη και έπειτα υποκριτική & φωνητική στο The Acting Studio της Νέας Υόρκης. Όσο ήταν στην Αμερική, έπαιξε σε μια διαφήμιση για εταιρία αυτοκινήτων.

Το 2005, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast στα FM, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Η ίδια έχει γίνει γνωστή μέσα από πολλές εμφανίσεις της σε εξώφυλλα περιοδικών και διαφημιστικές καμπάνιες. Αλλά το περισσότερο κοινό την γνώρισε μέσα από τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές σειρές όπως: "Κρυφά μονοπάτια", "Singles", "Ο γητευτής", "Υπέροχα πλάσματα","Αληθινοί έρωτες", "Πίσω στο Σπίτι" , "Όρκος σιωπής". Το 2018, συμμετείχε στο φιλανθρωπικό show χορού, "Dancing with the Stars" με παρτενέρ τον Ηλία Μπούτση, κατακτώντας την 8η θέση.

Επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις με μια από αυτές να έχει πολυσηζητηθεί και να είναι "Η νεράιδα και το παλικάρι", υποδυόμενη την Κατερινιώ Φουρτουνάκη (που ερμήνευσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη).

Έχει κάνει και ένα πέρασμα στο κινηματογράφο και συγκεκριμένα στις ταινίες "Deep End", "Λούφα και απαλλαγή Ι4", "Το σινεμά γυμνό" και "Μια φορά και ένα... μωρό".

Μέσα από τους τηλεοπτικούς, θεατρικούς και κινηματογραφικούς ρόλους έχει καταφέρει να ρίξει όλο το αντρικό κοινό με την γοητεία της και ακόμα περισσότερο να σαγηνεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Πάρτε μια γεύση απο τις φωτογραφίες της: