Η Νάντια Μπουλέ γεννήθηκε στις 1η Οκτωβρίου του 1984 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η ίδια έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση ήταν στα 11 της χρόνια, συμμετέχοντας στην εκπομπή "Bravissimo" με τη Ρούλα Κορομηλά.

Τελειώνοντας το σχολείο, μπήκε δυναμικά στην ομάδα του Mad Tv αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής "Live at 8". Ιδιαίτερα γνωστή έγινε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το "LifeStyle", και την εκπομπή "Όμορφος Κόσμος Το Πρωί". Η ίδια έχει περάσει και από το ραδιόφωνο όπου κρατούσε συντροφιά στους ακροατές της για 6 χρόνια μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του V FM.

Το 2010 ήταν μεγάλη χρονιά για την ίδια διότι ανέλαβε την παρουσίαση του "Τοp Chef" όπου και μέσα από αυτό έγινε περισσότερο γνωστή. Ακολουθούν οι εκπομπές Elatte και Black Out που φέρουν την υπογραφή της ενώ αργότερα τη βλέπουμε και σε ρόλο χορεύτριας στο Dancing with The Stars 2.

Η Νάντια Μπουλέ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική και συγκεκριμένα  σε μιούζικαλ όπως το Fame, το Sweet Charity αλλά και το Grease. Επίσης έχει πάρει μέρος στην παιδική παράσταση Ο Μάγος του Οζ.

Η ίδια μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τι ασχολείται και συγκεκριμένα τον χορό, την μουσική αλλά και την Yoga αλλά αυτό που κλέβει την προσοχή των ακόλουθων της είναι γενικά οι φωτογραφίες που ανεβάζει.

Δείτε τις φωτογραφίες: