Στο πλευρό των προσφύγων, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά στέκεται για 21η συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός και ο Ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Θρύλος στέκεται δίπλα τους και τους βοηθάει έμπρακτα, μοιράζοντάς τους καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχουν υπερδιπλασιαστεί οι μερίδες που μοιράζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι πλέον προσφέρουν καθημερινά 3.180 μερίδες.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες μοιράζουν ρούχα σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι διαβιώνουν σε άθλιες συνθήκες. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας χαρίζουν σκούφους, φόρμες, φούτερ, αντιανεμικά, πετσέτες, αλλά και μπάλες στα μικρά παιδιά, για να παίξουν και να ξεχάσουν έστω και για λίγο το δράμα που ζουν.

Η τεράστια προσφορά αγάπης του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους πρόσφυγες διαφημίζει το φιλότιμο του Έλληνα σε όλο τον κόσμο, με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα να αφιερώνουν χρόνο στα δελτία τους για την τεράστια βοήθεια που δίνει ο ηγέτης του Θρύλου στους πρόσφυγες.

Η αλληλεγγύη του Ολυμπιακού μάλιστα δεν γνωρίζει από αργίες και αύριο, ανήμερα της 25η Μαρτίου, τα "ερυθρόλευκα" βανάκια θα βρεθούν και πάλι στο Λιμάνι, για να προσφέρουν φαγητό, ρούχα, αλλά και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους. Ο Θρύλος βρίσκεται πάντα κοντά στον άνθρωπο και βοηθάει όσο μπορεί όσους χρειάζονται τη βοήθειά του.