Όσο πλησιάζει η διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, αρχίζουν και λαμβάνουν την τελική τους μορφή τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών αλλά και το πρόγραμμα το οποίο θα παρουσιάσουν. 

Στο πλαίσιο αυτό, πέντε νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ανακοίνωσαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Γιώργου Κεραμίδα, ο οποίος διεκδικεί τον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων. Οι πέντε νέοι αυτοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είναι η Μαρία Μπομπέτση, ο Χρήστος Γκουνταρόπουλος, ο Γιώργος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπρούστας. 

Το επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του Γιώργου Κεραμίδα, με τις πληροφορίες, να θέλουν τους δύο πρώην Αντιδημάρχους του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρο Καρνέζη και Μαρίνα Μπακάλη, να εντάσσονται στα ψηφοδέλτια του Γιώργου Κεραμίδα. Οι δύο πρώην Αντιδήμαρχοι του Κώστα Καραγιάννη, παραιτήθηκαν πριν λίγους μήνες από την θέση τους, αποχωρώντας από την δημοτική παράταξη του νυν Δημάρχουν και αναζητούν πλέον, νέα πολιτική στέγη, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.