Το ζητούμενο σε όλα πρέπει να είναι η διαφάνεια. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να την επιδιώκει η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της. Δεν είναι σωστό να μένει τίποτα στο σκοτάδι, ούτε να αιωρείται σαν... μυστήριο.

Και όταν δεν υπάρχει διαφάνεια, είναι λογικό να δημιουργούνται συνειρμοί. Κάθε απόφαση είναι σεβαστή αρκεί να είναι λογική και να δικαιολογείται. Ο λόγος για την απόφαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρου Ντογιάκου, να απαγορεύσει στον κ. Μαρινάκη να παραστεί στη συνάντηση έπειτα από κλήση του ίδιου του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όπου θα λάμβαναν μέρος και οι Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μία συνάντηση που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν, σπουδαίας σημασίας, και υπήρχε φιλοδοξία ότι θα λυθούν αρκετά από τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε αυτή τη συνάντηση έγινε «μπλόκο» με απόφαση του κ. Ντογιάκου, έπειτα από «καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων», ενώ αρχικά η Δικαιοσύνη, με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτιου Δασκαλόπουλου, είχε ανάψει το πράσινο φως στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Άραγε, υπάρχουν δημοσιογράφοι με τόση δύναμη; Είναι φιλόδοξοι δικαστές; Γιατί δεν μας λένε τα επιχειρήματά τους;

Να μας πει ο κ. Ντογιάκος:

-Ήταν εξωθεσμική η παρέμβαση και γιατί τη δέχθηκε;

-Με ποια λογική δέχεται καταγγελίες;

-Ποιοι δημοσιογράφοι έκαναν αυτές τις καταγγελίες; Δεν έχουν όνομα;