Το αποψινό ματς με την Ζαλγκίρις (21:30) είναι ένας ακόμα «τελικός». Η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς μετά τα χθεσινά αποτελέσματα οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και με δύο νίκες θα είναι 100% στα πλέι οφ. Αλλά απόψε δεν πρέπει να παίξει... μπάλα η ομάδα μόνη της. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, να δώσει στήριξη στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της. Αλλά έχει δύο αγώνες στο ΣΕΦ που μπορούν να την στείλουν στην 8άδα της Euroleague. Αρκεί να κάνει δύο νίκες. Κόντρα σε έναν αντίπαλο απόψε που είναι επικίνδυνος, καθώς διεκδικεί τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για να περάσει. Οπότε όλοι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι να γεμίσει απόψε το ΣΕΦ.

Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της. Πρέπει να είναι εκεί, να φωνάζουν, να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ. Απόψε ο κόσμος δεν πρέπει να είναι ο 6ος παίκτης. Πρέπει να είναι κάτι παραπάνω. Ο «παίκτης» που θα κάνει τη διαφορά. Ο οποίος θα αλλάξει τα δεδομένα, θα σπρώξει τον Ολυμπιακό σε μια μεγάλη νίκη. Αυτό ας το έχουν όλοι στο μυαλό τους.

Στήριξη στην ομάδα παρά τα όσα έχουν γίνει. Στήριξη για τη νίκη, στήριξη για την επιβίωση της ομάδας, στήριξη για την πρόκριση στα πλέι οφ.