Ένας από τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκαθαριστεί πως είναι να μπορέσει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ζοσέ Σα.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του 26χρονου και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την οψιόν αγοράς στην Πόρτο και να τον κρατήσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Λιμάνι του Πειραιά.

Αυτό τονίζει και σε δημοσίευμά της η πορτογαλική Record, υπογραμμίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πληρώσουν τα 2.5 εκατομμύρια που είναι το ποσό της οψιόν αγοράς του και θα τον αποκτήσουν από τους «Δράκους».

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένοι και ο Ζοσέ Σα παίζει βασικός στους «ερυθρόλευκους», τότε θα πληρώσουν την οψιόν αγοράς.

Πάντως, οι Πορτογάλοι δεν αναφέρουν κάτι για συζητήσεις των δύο ομάδων, επισημαίνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνουν συζητήσεις, καθώς το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να πληρώσει ο Ολυμπιακός τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ και τότε θα αποκτήσει τον Σα.

Κάτι το οποίο επαναλαμβάνουμε, ότι υπάρχει αίσθηση στην Ιβηρική χερσόνησο ότι θα πραγματοποιηθεί.