Από το πρωί του Σαββάτου 23 έως και το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου θα υπάρχει γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, Διδακτηρίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καταστημάτων και οικιών της πόλης του Πόρου και όλων των πλοίων και βενζινοπλοίων προς τιμή της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Πόρου.

Ο Δήμος Πόρου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο και επισήμανε ότι θα υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Παρακάτω το πρόγραμμα:

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

18:00 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου

19:30 Περιφορά της Ιερής Εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον ομώνυμο Ναό στην παραλιακή ζώνη της Πόρου, συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

07:00 Χαρμόσυνη κωδωνοκρουσία από τους Ιερούς Ναούς της Νήσου

08:00 Έπαρση σημαίας στην πλατεία Ηρώων από άγημα Κ.Ε.ΠΟΡΟΣ

11:15 Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό.

          Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην πλατεία Ηρώων.

          Παρέλαση από τους μαθητές των Σχολείων του Πόρου και της Φιλαρμονικής του Δήμου

12:30 Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί του χοροδιδασκαλείου ΝΟΠΤ

19:40 Υποστολή σημαίας στην πλατεία Ηρώων με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής και αγήματος από το Κ.Ε. ΠΟΡΟΣ

Σημειώνεται ότι θα υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 08:00 έως τη 13:00. Γενικά θα υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων ανεξαιρέτως των τροχοφόρων από πιάτσα TAXI έως Πλατεία Σολομωνίδη. Ακόμα θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των τροχοφόρων πλήν ταξί και οχημάτων ΑΜΕΑ από κτ. Συγγρού έως πιάτσα ταξί μόνον εφόσον δεν βρέχει.