Την Πέμπτη (21/3) ολοκληρώνεται η τελευταία «διαβολοβδομάδα» στη φετινή Ευρωλίγκα. Και, παράλληλα, διεξάγεται ο πρώτος… τελικός για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της έκτης θέσης στην κανονική διάρκεια του θεσμού!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζει απόψε (Live στις 22:30 στο gavros.gr/NS2) την Γκραν Κανάρια στο Λας Πάλμας, για την 28η αγωνιστική στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Με τους Πειραιώτες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στην «Gran Canaria Arena».

Μετά την ευρεία νίκη (89-69) επί της Μπάγερν στο ΣΕΦ, την Τρίτη (19/3), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Να παίξουν με διάθεση και ταχύτητα, δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από το διπλό. Και αυτό, διότι θέλει να κερδίσει και στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές! Για αυτό και ο αποψινός είναι ο πρώτος… τελικός!

Ο Θρύλος θα αγωνιστεί απόψε με την ίδια… ενδεκάδα, όπως ακριβώς με την Μπάγερν, καθώς οι Σπανούλης, Στρέλνιεκς και Αγραβάνης δεν είναι στην αποστολή λόγω τραυματισμών…