Δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα τρία 24ωρα από τα αίσχη του ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Από τις εικόνες ντροπής. Μετά από όσα έγιναν και η πλευρά του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να προκαλεί με τη στάση της. Ακόμα και τώρα προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες. Μήπως δεν έγιναν τα επεισόδια; Έγιναν και δεν το αμφισβητεί κανείς!

Μήπως δεν έγινε «ντου» από χουλιγκάνους στο 3ο λεπτό του ματς που έφτασαν ως τον πάγκο του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν σε όσους ήταν εκεί. Με πρωτεργάτη έναν υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αλλά και κουκουλοφόρους, με full face! Υπάρχουν ντοκουμέντα, αποδείξεις, φωτογραφίες, βίντεο! Ούτε αυτό μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

Μήπως δεν έγιναν συμπλοκές και «μάχες» των χουλιγκάνων με την αστυνομία στο περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ένας οπαδός έχασε το μάτι του! Και μετά αυτοί επέστρεψαν στις κερκίδες, λίγο πριν μπουκάρουν ξανά μέσα στο ταρτάν.

Μήπως δεν ξαναβρέθηκαν πάλι στο ταρτάν και έκαναν «σουλάτσο» για να έχουμε την οριστική διακοπή από τον Γερμανό ρέφερι Φριτζ στο 70ό λεπτό; Όλα έγιναν, τα έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνα.

Αλλά για τον Παναθηναϊκό τη μια φταίει ο διαιτητής -που έπρεπε να είχε διακόψει το ματς από το 5ο λεπτό. Την άλλη έφταιγε ένας μέλος της «ερυθρόλευκης» αποστολής, την άλλη ο Ολυμπιακός που δεν ήθελε να συνεχιστεί το ματς, αλλά αγωνίστηκε για άλλα 65 λεπτά μετά την πρώτη διακοπή! Κανείς άλλος;

Το δε πιο... ωραίο είναι πώς επιμένουν ακόμα και τώρα πώς προκλήθηκαν. Αλλά δεν έχουν πει, ποιοι τους προκάλεσαν; Δεν έχουν πει, κάποιος υπεύθυνα, ποιός έφταιγε τελικάς Γιατί το προφανές δεν το αποδέχονται. Θέλουν να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες! Να... αποτινάξουν τις ευθύνες των οπαδών τους! Αυτούς που έκαναν όλα αυτά τα αίσχη την περασμένη Κυριακή!

Εδώ έφτασαν στο σημείο να ζητούν επανάληψη του ματς, που κανονικά έπρεπε να είχε διακοπεί από το 5ο λεπτό. Κι αντί να σιωπούν και να απολογούνται για ό,τι έγινε, θέλουν να βγουν από πάνω. Αυτό είναι θράσος, δεν υπάρχει άλλη λέξη που να χαρακτηρίζει τη στάση αυτή!

Γι' αυτό και πρέπει η τιμωρία τους να είναι σε όλα τα επίπεδα παραδειγματική. Αλλιώς θα ξανακάνουν ανάλογα αίσχη και στην πορεία, στο μέλλον...