Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Άγγελο Κότιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η επικείμενη συνεργασία του Δήμου Πειραιά και του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για  την υλοποίηση δράσεων που συνδυάζουν την έρευνα με την επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης.

Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν δράσεις στο πλαίσιο  της γαλάζιας ανάπτυξης, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής, αλλά και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Υποδέχθηκα σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου της πόλης μας κ. Άγγελο Κότιο. Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση για επικείμενη συνεργασία, προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από καινοτόμες δράσεις στον Πειραιά για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας, αλλά και για τους νέους ανθρώπους. Αυτό θα γίνει  μέσω της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης και των πόρων  που έχουμε εξασφαλίσει. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι΄ αυτή τη συνεργασία, καθώς το Πανεπιστήμιο Πειραιά αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή έναν στρατηγικό συνεργάτη. Πρόκειται για ένα εξωστρεφές και δυναμικό Πανεπιστήμιο το οποίο κοσμεί την πόλη μας».