Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, με ποστάρισμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζει τα δημοσιεύματα περί επιθυμίας των Ερυθρόλευκων να διακοπεί το ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ, καθιστώντας σαφές ότι το μόνο που επιθυμούσαν οι Πειραιώτες ήταν να απομακρυνθούν οι χούλιγκανς ώστε να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές!


Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Για μια ακόμα φορά η ιστοσελίδα sdna.gr αυτογελοιοποιείται με ψεύδη και προπαγάνδα.

Το σάιτ που εργολαβικά έχει αναλάβει να γράφει μονίμως κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο συνομιλεί ο τιμ μάνατζερ κ. Κοκκινάκης με τους συνεργάτες του προπονητή μας κ. Μάρτινς και προσπαθούν να μας πείσουν μέσω αυτού του βίντεο ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζητά διακοπή του αγώνα!

Μάλιστα επιλέγουν και τον πομπώδη τίτλο: «Αποκάλυψη: η στιγμή που ο Ολυμπιακός ζητά να διακοπεί το παιχνίδι!».
Έχει και η γελοιότητα όρια. Ή μήπως όχι;

Απο ποιόν αξιωματούχο ζητάει την διακοπή του αγώνα κύριοι του sdna αφού στο «αποκαλυπτικό» σας βίντεο συνομιλούν άνθρωποι της ομάδας μας!

Πείτε μας. Αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας, θα αποχωρούσε στο 4’ όταν οι χούλιγκανς έφτασαν στον πάγκο του, κραδαίνοντας μαχαίρια και προβαίνοντας σε βιαιοπραγίες κατά των ανθρώπων της αποστολής; Κάτι πρωτοφανές για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο αγώνας μπορούσε να διακοπεί ανά πάσα στιγμή με τους χούλιγκανς να σουλατσάρουν στο ταρτάν.

Είναι λογικό να συνεχιστεί ο αγώνας με βόμβες μολότοφ και δακρυγόνα, με φωτιές εντός γηπέδου και με τους αφιονισμένους κουκουλοφόρους (και όχι μόνο) να εισβάλουν όποτε ήθελαν;

Μήπως ακούτε τον σπίκερ στο βίντεο που εσείς οι ίδιοι δημοσιεύσατε; «Υπάρχει πόρτα ανοιχτή στην εξέδρα των οπαδών. Είναι δυνατόν να γίνει αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες;». Αυτά λέει ο σπίκερ της ΕΡΤ.

Κι όμως. Το μόνο που ζητούσε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι να απομακρυνθούν οι χούλιγκανς και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές!

Φυσικά και θέλαμε να συνεχιστεί ο αγώνας για να γίνουν οι πολλές ευκαιρίες γκολ και να είναι μεγαλύτερη η νίκη μας.»