Δεν το έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το καταλάβουν ορισμένοι. Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με αυτή την ιστορία. Αν δεν το «πιάσατε» ακόμα, το βράδυ της Παρασκευής οι δηλώσεις των προέδρων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ τα είπαν όλα. Με τον Ολυμπιακό όλο αυτό το διάστημα έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του. Αλλά για ορισμένους αυτό δεν φτάνει. Θέλουν να «πουλήσουν» κάτι άλλο, να αρέσουν εκεί που... απευθύνονται!

Βλέπετε αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό κανείς δεν ασχολείται με ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, φύλλα αγώνα. Όμως κάποιοι το... βιολί τους. Εξακολουθούν να γράφουν για τα... σόου, αλλά ξεχνούν αυτά από την πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μπροστά σε υπουργό και άλλους φορείς του αθλήματος. Όλα για το... μεροκάματο.

Δεν έχει σημασία. Στο δικό τους μυαλό σημασία έχει εάν θα υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός! Αυτό θέλουν εξάλλου. Τόσα καταλαβαίνουν τόσα γράφουν... Δεν έχουν δει μπροστά, δεν έχουν καταλάβει τι έρχεται. Έτσι είναι αυτά... Όταν δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου, αλλά ακούς μόνο όσα σου... λένε, η μπάλα έχει χαθεί.

Λογικό είναι.. Οι συμπάθειες συμπάθειες, τα... συμφέροντα, συμφέροντα! Όταν δεν ταυτίζονται και συμπίπτουν, τι καλύτερο για εκείνους. Βολεύει ιδανικά η κατάσταση και το timing! Στόχος ένας και μοναδικός! Να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο. Πρασινοφρουροί και σία...

Θέλουν να... κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει! Στο δικό τους μυαλό μόνο αυτό υπάρχει! Λογικό και αναμενόμενοι... Τόση αλήθεια αντέχουν τελικά!