Οι μέρες περνούν, αλλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στο λιμάνι του Πειραιά δεν "ξεθωριάζει". Επί 19η μέρα στη σειρά ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας στέκεται δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε τόσο μεγάλη ανάγκη.

Και σήμερα, Τρίτη (22/03), ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασίλης Βασιλειάδης, με τους συνεργάτες του και τους υπόλοιπους εθελοντές από την "οικογένεια" του Θρύλου βρίσκεται στις Πύλες του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Οι Πειραιώτες μόνο σήμερα το απόγευμα μοίρασαν 3.150 μερίδες ζεστού μαγειρευτού φαγητού, φρούτα και νερά, ενώ δεν παρέλειψαν για μία ακόμη μέρα να προσφέρουν και είδη ένδυσης, αφού αυξάνονται μέρα με τη μέρα οι πρόσφυγες.

Μάλιστα αυτή τη φορά μοίρασαν και εσώρουχα, πέρα από σκούφους, γάντια και μπουφάν, αφού είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεται και το ζήτημα της σωματικής υγιεινής, ξεκινώντας από την Πέτρινη Αποθήκη του Ο.Λ.Π., μέχρι τις Πύλες Ε-1, Ε-2 κ.λπ.

Το θετικό είναι πως έχει βελτιωθεί ο καιρός. Έτσι η, ούτως ή άλλως δύσκολη, διαμονή των προσφύγων στις Πύλες του λιμανιού γίνεται κατά τι πιο εύκολη, όσο μπορεί να ειπωθεί αυτό... 

Ο Ολυμπιακός θα είναι και αύριο και για όσο χρειαστεί δίπλα στους πρόσφυγες. Εξάλλου η επιθυμία του Προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν γνωστή σε όλους. Και δεν ήταν άλλη από το να υπάρξει αμέριστη συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους αυτούς ανθρώπους με οποιοδήποτε κόστος.