Γεννημένη στις 6 Ιανουαρίου του 1980 στην Ελασσόνα και μεγαλωμένη στο Βόλο, η Αποστολία Ζώη ή αλλιώς Αποστολία Καλαμπούκα εκτός από την απίστευτη φωνή της έχει και άλλα ταλέντα που δεν ξέραμε.

Από ηλικία 4 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την ενόργανη, ενώ, μόλις, σε ηλικία 6 ετών, με το άθλημα των καταδύσεων, σε επίπεδο Πρωταθλητισμού. Στα 8 ήρθε στη ζωή της το θέατρο, όπου για δύο χρόνια συμμετείχε επαγγελματικά στο Θεσσαλικό Θέατρο, στο ρόλο του Κοντορεβυθούλη. Η Αποστολία σε ηλικία 14 ετών, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη, τις καταδύσεις. Στο ενεργητικό της, ως αθλήτρια, έχει αρκετές Ευρωπαϊκές, Βαλκανικές διακρίσεις καθώς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Το 1997 φοιτά στη σχολή της Γυμναστικής Ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα ξεκινά να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής.

Λίγο αργότερα, ξεκινά η ενασχόλησή της με το τραγούδι. Στη Θεσσαλονίκη έκανε τα πρώτα της μαθήματα φωνητικής και ξεκίνησε να εμφανίζεται σε κάποια νυχτερινά κέντρα, της πόλης. Εκεί συνεργάστηκε και με την Πέγκυ Ζήνα και το 2002 κατέβηκε στην Αθήνα, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της.

Μπορεί όλοι όμως να την γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχίες της στο τραγούδι και τους ρόλους της στην υποκριτική αλλά μπορούμε να την γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα και μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες: