Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο, χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και ενισχυμένους βορειοδυτικούς ανέμους την Παρασκευή.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στα κεντρικά και νότια, από 11 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, από 8 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 15 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, όπου γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα έως το μεσημέρι στην Αττική. Η θερμοκρασία από 8 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν σε μέτριους 5 μποφόρ.
 
Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες ισχυροί 6 μποφόρ.