Το Σκοπιανό δεν έχει κλείσει», προειδοποιεί η πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν τοµεάρχης Ανάπτυξης της Νέας ∆ηµοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί ό,τι πιο συντηρητικό και αναχρονιστικό στη χώρα. Η βουλευτής της Ν.∆. εκτιµά επίσης ότι οι θετικές ειδήσεις µε το φυσικό αέριο στην Κύπρο µπορεί να οδηγήσουν τον Ερντογάν σε επίδειξη δύναµης στο Αιγαίο ή στην κυπριακή ΑΟΖ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ρίξει «γέφυρες» µε τον λεγόµενο «προοδευτικό χώρο». Η Ν.∆. µε ποιους θα χτίσει συµµαχίες, για να κερδίσει τις εκλογές; 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού κυβέρνησε επί τριάµισι χρόνια µε ένα ακροδεξιό και λαϊκίστικο κόµµα, σήµερα, και ενόψει της µεγάλης εκλογικής ήττας, προσπαθεί, ανεπιτυχώς θα έλεγα, να απευθυνθεί στους πολίτες που βρίσκονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Οµως µε το που είδε ότι οι δηµοσκοπήσεις δείχνουν αύξηση της συσπείρωσης του ΚΙΝ.ΑΛ. ανέκρουσε πρύµναν. Αυτοπροσδιορίζεται ψευδώνυµα προοδευτικός, ενώ στην πραγµατικότητα εκπροσωπεί ό,τι πιο συντηρητικό και αναχρονιστικό και το µόνο που παράγει είναι νοσηρότητα. Εµείς απευθυνόµαστε σε όλους τους Ελληνες που επιθυµούν να γυρίσει σελίδα η χώρα. Που θέλουν την Ελλάδα µια χώρα ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη, που παράγει και µπορεί να στηρίζει τους πιο αδύναµους, µια χώρα µε ρόλο και λόγο, που θέλει και µπορεί να υπερασπίζεται τα εθνικά της συµφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν εκτάκτως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα περίπτερα όλης της χώρας.