Οι Marsh Dondurma, η εκρηκτική brass band, έρχεται από το Ισραήλ για να ξεσηκώσει τους επισκέπτες στο Ξέφωτο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. 15 μουσικοί επί σκηνής συνδυάζουν παραδοσιακή μουσική από όλο τον κόσμο με ρυθμούς τζαζ και funk.

Οι Marsh Dondurma ξεκίνησαν πριν από 14 χρόνια παίζοντας στους δρόμους της Ιερουσαλήμ. Κι ενώ αρχικά ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό της τοπικής μουσικής σκηνής, γρήγορα εξελίχτηκαν σε ένα διεθνώς γνωστό μουσικό σχήμα που έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο, από τις ΗΠΑ έως την Κίνα και από τον Καναδά έως την Ταϊβάν. Μέχρι σήμερα οι Marsh Dondurma έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ κι έχουν εμφανιστεί σε πολλά κλαμπ και μεγάλα φεστιβάλ, όπως το Montreal Jazz Festival στον Καναδά και το Guca Trumpet Festival στη Σερβία.

Σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ

Οι Βloco Swingueira επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο ΚΠΙΣΝ για να ξεσηκώσουν τους επισκέπτες με τον ρυθμό τους μέσα από ένα δυναμικό μουσικοχορευτικό show, όπου διάφοροι τύποι κρουστών και εντυπωσιακές χορογραφίες καταλήγουν σε μια μοναδική παρέλαση! Οι Βloco Swingueira είναι ένα μουσικό σύνολο κρουστών που παίζει και χορεύει από το 2014, και έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από30 φεστιβάλ και συναυλίες.

Η DJ κολεκτίβα Bomba Energia Soundsystem ιδρύθηκε το 2005 από τους Rusty Brown (Συμεών Νομίδης) και Antoine Catelan (Αντώνης Κατελάνος), δυο φίλους με διαφορετικές μουσικές καταβολές. Από τη μια, ο Rusty Brown με τις ηλεκτρονικές επιλογές του που περιλαμβάνουν Acid & Chicago House, Nu Disco καθώς και '80s Boogie και Electro, κι απ'την άλλη, η αγάπη του Antoine, για μια μουσική γκάμα που ξεκινά από το New Wave και το Rock'n' Roll και εκτείνεται ως Native African ήχους, Caribbean Rock, Kraut και '60s Swings.

Κυριακή 10/03 | 11.00 - 15.30

Ελεύθερη είσοδος

Για την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα:

Τα δρομολόγια του shuttle bus στη διαδρομή Σύνταγμα - Μετρό Συγγρού Φιξ - ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα θα πραγματοποιούνται ανά μισή ώρα.

Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα στάθμευσης και στο παρακείμενο parking του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Φαλήρου (Tae KwonDo), καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς από το σημείο αυτό προς το ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα, με ειδικό shuttle bus που θα είναι διαθέσιμο ανά μισή ώρα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.