Η Brennah Black είναι γνωστή ως η πανέμορφη 23χρονη που φωτογραφίζεται συχνά με μπικίνι, συμμετέχει σε γνωστές καμπάνιες εσωρούχων, και βέβαια να μην παραλείψουμε και τις ερωτικές της πόζες, αφού είναι ένα από τα πιο όμορφα ερωτικά μοντέλα..

Η εκπληκτική ξανθιά έχει ένα τέλεια άκρα και τεράστια (οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ψεύτικα στήθη).

Ξέρει ότι οι οπαδοί της την λατρεύουν να την βλέπουν χωρίς ρούχα επάνω της, και μάλιστα πρόσφατα έδειξε το κορμί της στο Playboy.

Είναι μοντέλο και ηθοποιός αναγνωρίστηκε για τις εμφανίσεις της σε φωτογραφίες μόδας, διαφημίσεις μπικίνι και αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχει αυξηθεί πολύ η δημοφιλία της στο Instagram, κερδίζοντας περισσότερους από 255 χιλιάδες followers.

Η καριέρα της σαν μοντέλο άρχισε σε ηλικία έντεκα ετών, όταν ξεκίνησε να ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να εμφανιστεί σε φωτογραφήσεις για εκστρατείες μόδας, διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Αργότερα θα ασχολήθηκε με τις επικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, το Austin. Μάλιστα, εκτός από μοντέλο, εργάστηκε και ως δημοσιογράφος για τη Legends Football League.

Μεγάλωσε μαζί με τον αδελφό της, Cade Blackwelder, στο Katy του Τέξας από τη μητέρα της, Tisha Smith, και τους παππούδες, την Sandra και την Wesson Tribble.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: