Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σήμερα  και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του «Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων», η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Ο κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του εξήρε την προσφορά του συλλόγου, σε μια πάθηση  η οποία –όπως είπε- ταλαιπωρεί χιλιάδες  Έλληνες.

«Κάθε δήμαρχος  θα στεκόταν δίπλα στο σύλλογό σας όπως και σε κάθε σύλλογο με αντίστοιχη προσφορά», επεσήμανε ο κ. Μώραλης, τονίζοντας ότι με αίσθημα ευθύνης η Δημοτική Αρχή στέκεται δίπλα σε τέτοιου είδους συλλόγους.  «Θα είμαστε δίπλα σας, να συνεχίσετε να προσφέρετε και να μπορούμε να σας δίνουμε λύσεις. Να βοηθάμε με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει ο Δήμος», τόνισε ο Δήμαρχος, λέγοντας ότι η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Πειραιά και  Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο κ. Μώραλης ευχήθηκε να συνεχίσει ο σύλλογος να έχει αυτή την πραγματικά έντονη δραστηριότητα που έχει μέχρι σήμερα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, κα Γκόλφω Γεμιστού στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, τόνισε :

«Στο πρόσωπο του  Δημάρχου της πόλης μας κ. Μώραλη,  ο σύλλογός μας έχει βρει έναν σπουδαίο αρωγό και συμπαραστάτη στο έργο και στις δράσεις του. Κύριε Μώραλη θα ήθελα να σας πω ότι μας τιμά ιδιαίτερα η άριστη και ειλικρινής συνεργασία μας.  Ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη που μας προσφέρετε μέχρι και σήμερα. Είναι χαρά για εμάς που αναγνωρίζετε το έργο μας και που το στηρίζετε με τις όποιες δυνάμεις έχετε.»

Στην εκδήλωση από την πλευρά του Δήμου παρευρέθηκαν:  η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Χαρβαλάκου - Γλύκα, η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας  κα Ευαγγελία Αθανασίου καθώς και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.