Τις τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Παπαστράτειο το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της επίθεσης 30 οπλισμένων κουκουλοφόρων, περιέγραψε με μήνυμά της στα social media η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ήταν μια «άνανδρη επίθεση σε γυναικόπαιδα, ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους», η οποία είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός φωτορεπόρτερ που έκανε τη δουλειά του.
 
Συγκεκριμένα, στο μήνυμά της ανέφερε: «Σήμερα, Σάββατο στο Παπαστράτειο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, γίναμε μάρτυρες της… έκφρασης της απόλυτης θρασυδειλίας, 30 κουκουλοφόρων οι οποίοι έκαναν «έφοδο» στο κολυμβητήριο κρατώντας φωτοβολίδες, λοστούς, μαχαίρια και ρόπαλα, κάνοντας επίθεση με ρίψη κάδων και αντικειμένων ακόμη και προς τις αθλητριες και των δύο ομάδων.
 
Αποτέλεσμα της επίθεσης των 30 κουκουλοφόρων, σε ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΑΜΕΑ και ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ… ήταν ο τραυματισμός τριών εξ’ αυτών, μεταξύ των οποίων και ενός φωτορεπόρτερ που έκανε τη δουλειά του. Φυσικό επακόλουθο η διακοπή της αναμέτρησης της Α1 πόλο Γυναικών, αφού από το σοκ που υπέστησαν οι αθλήτριες ήταν αδύνατη η συνέχιση του αγώνα.
 
ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση σε αγώνα γυναικών, η οποία ολοκληρώθηκε με την πρόκληση υλικών ζημιών σε οχήματα των αθλητριών που ήταν σταθμευμένα έξω από το κολυμβητήριο».