Δολοφονική επίθεση εναντίον φιλάθλων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία γυναίκες και παιδιά, εξαπέλυσαν τριάντα κουκουλοφόροι στο παιχνίδι Ολυμπιακού – Γλυφάδας στο πόλο γυναικών. Οι τριάντα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον κόσμο που ήταν στις εξέδρες, με τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης να έχουν στην κατοχή τους ακόμα και μαχαίρια.

Στο 4ο οκτάλεπτο του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΝΟΓ στο Παπαστράτειο, εισέβαλαν 30 κουκουλοφόροι και χτύπησαν φιλάθλους του Ολυμπιακού. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το παιχνίδι διεκόπη αμέσως, με τις αθλήτριες να βγαίνουν γρήγορα από την πισίνα για να τρέξουν στα αποδυτήρια. Οι δράστες της επίθεσης χτυπούσαν τον κόσμο με καδρόνια και ρόπαλα και τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης ήταν όπως προαναφέραμε στην συντριπτική τους πλειοψηφία γυναικόπαιδα!

Υπήρχαν μόλις έξι αστυνομικοί στο Παπαστράτειο, οι οποίοι και αποχώρησαν από την μέση μετά από απειλές. Η απουσία αστυνομικών δυνάμεων επέτρεψε στους εισβολείς να προκαλέσουν ζημιές στον χώρο και να επιτεθούν σε ανυποψίαστους φιλάθλους και η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου.

Στις εξέδρες βρίσκονταν κυρίως οι οικογένειες των αθλητριών των δύο ομάδων και η δολοφονική επίθεση σόκαρε τους πάντες, καθώς όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από την σχετική φωτογραφία, οι κουκουλοφόροι εισβολείς επιτέθηκαν με μαχαίρια.