Το γρηγορότερο γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκ πέτυχε ο Ερνάνι, στη χθεσινή νίκη (2-1) του Ολυμπιακού στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Ο Πορτογάλος εξτρέμ άνοιξε το σκορ στο 37ο δευτερόλεπτο της χθεσινής αναμέτρησης, πετυχαίνοντας για λογαριασμό των Πειραιωτών ακόμη ένα ρεκόρ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Δεν βρίσκεται όμως στην πρώτη οκτάδα των γρηγορότερων γκολ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά μπήκε και αυτό στη σχετική λίστα. 

Πιο ψηλά από το γκολ του Ερνάνι, στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, βρίσκεται το γκολ του Τάσου Μητρόπουλου. Ο "Ράμπο" στις 26 Μαρτίου, στο ματς με τον Λεβαδειακό, είχε σκοράρει στο 11ο δευτερόλεπτο της νίκης (3-4 το τελικό σκορ). 

Όσον αφορά το πιο γρήγορο όλων των εποχών, είναι εκείνο του Νίκου Νικολόπουλου του Αιγάλεω που βρήκε δίχτυα στα 10'' απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. . 

Παράλληλα, ο Ερνάνι έγινε ο 19ος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό Πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως ισοφαρίστηκε το προπέρσινο ρεκόρ των ερυθρόλευκων. Αυτή η επίδοση συνιστά την καλύτερη στην Ελλάδα τουλάχιστον από τη σεζόν 1998 - 1999 μέχρι σήμερα. "Άσφαιροι" παραμένουν μόνο οι Σιόβας, Σαλίνο, Ζντιέλαρ, Κολοβός, Τσιμίκας και Βούρος.