Η κα Κυριακή Αθανασιάδου (Κίρκη) θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κα Αθανασιάδου μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και υποκριτική.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του επεσήμανε πως στις δημοτικές εκλογές είναι σημαντικό να αναδειχθούν άφθαρτα πρόσωπα, τα οποία έχουν διάθεση να προσφέρουν στην πόλη μας. «Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Κυριακή Αθανασιάδου. Πρόκειται για μια νέα επιχειρηματία, η οποία έχει παρακολουθήσει τις προσπάθειες μας τα τελευταία 4,5 χρόνια να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς και θέλει να συμμετέχει στη συνέχεια του έργου μας. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι συντάσσονται με τον συνδυασμό μας πολίτες που αγαπούν τον Πειραιά και μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για μια πιο όμορφη και φιλική πόλη».

Η κα Κυριακή Αθανασιάδου τόνισε σε δήλωσή της:

«Με μεγάλη χαρά συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην προσπάθεια του Δημάρχου για έναν πιο λειτουργικό και όμορφο Πειραιά. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να συμμετέχουν στα κοινά με τη δυναμική και τις φρέσκες ιδέες τους, για να προσφέρουν στην πόλη που ζουν και αγαπούν».