Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο "ΣΙΝΕ Παράδεισος" στον Κορυδαλλό του Πειραιά την Κυριακή, η ΠΕΦΟ τίμησε για μια ακόμα φορά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την προσφορά του στον Θρύλο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Μαρινάκης δεν παρευρέθηκε εκεί, αλλά όπως είπε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, θα του το παραδώσει ο ίδιος.

Τιμήθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο Βασίλης Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ. Τα βραβεία τα παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο Γιώργος Δαρίβας, μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού και πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων, με τους Γιώργο Κοττάκη και Αλέκο Κτενά να παραλαμβάνουν το βραβείο του, με τον Κοττάκη, μάλιστα, να λέει το εξής:

"Εκτός από: ζήτω ο Ολυμπιακός, να λέμε και ζήτω ο Πρόεδρός μας που τον έχει πάει εκεί πάνω", ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων που έδωσαν το παρών ήταν και ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας, αλλά και πάρα πολλοί παλαίμαχοι της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η ΠΕΦΟ τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Αξίζει να τονιστεί βέβαια και το κοινωνικό έργο της ΠΕΦΟ, η οποία μοίρασε υποτροφίες σε πολλά παιδιά, με τις υποτροφίες αυτές, μαζί με τις σημερινές, να έχουν φτάσει τις 600.