Στην 27 αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-20 που διεξήχθη το Σάββατο στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-1 επί του Αστέρα και διατηρήθηκε αήττητος και στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ομάδα μας μετά από 23 αγώνες στη διοργάνωση έχει να επιδείξει 21 νίκες και 2 ισοπαλίες και παρότι έχει έναν αγώνα λιγότερο από τον ΠΑΟΚ είναι στο +6 στη βαθμολογία. 

O αγώνας ήταν πολύ σκληρός και επεισοδιακός και διακόπηκε για 10' πριν από την συμπλήρωση του εικοσάλεπτου λόγω επεισοδίων με τον διαιτητή να αποχωρεί. Τελικά επέστρεψε και δόθηκε συνέχεια. Από το 24' ο Αστέρας έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μαργαρίτη (2η κίτρινη). 

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 56΄ από τον Γιάννη Λάτσι με πλασέ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες να σκοράρει. 

Ο τεχνικός της ομάδας των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, είπε μετά από τον αγώνα: "Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη αρκετά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Τίποτε δεν είναι εύκολο"

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Μαργαρίτης, Ζήσης Γ., Μάνος, Μακροστέργιος, Νάτσης, Παπαγεωργίου, Χάδιαρης, Συρεγγέλας, Tσιώλης, Γκρόσιος/ Κατσικαδάς, Kονίδας, Bουτσελάς. 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Κατσιμήτρος, Τόλι, Ρέτσος, Σάλιακας, Φουάσης (61' Βατουσιάδης), Μεγαρίτης, Πλέγας (72' Βάρκας), Βρουσάι (80' Χαντζάρας), Μανθάτης, Ανδρούτσος, Λατσι.