Σ' αγώνα της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ K-17 που διεξήχθη το Σάββατο στο Χαλάνδρι, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 της Α.Ε.Κ. και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα μας μετά από 19 αγώνες έχει 41 βαθμούς και θα δώσει άλλους 5 αγώνες και μοναδικό στόχο να προκριθεί ως πρώτη στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε (0-1) στο 36' με σουτ του Ξενιτίδη, αλλά η Α.Ε.Κ. ισοφάρισε (1-1) στο 40' με τον Γιαντόμ Κόφι. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πήρε τη νίκη με γκολ του Κωστανάσιου στο 61', ενώ είχε και δοκάρι με τον Τσιριγώτη στο 62'. 

Ο τεχνικός της ομάδας των Πειραιωτών, Δημήτρης Μαυρογενίδης, σημείωσε: "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωνόμαστε και για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά μπορούμε και περισσότερα ως ομάδα". 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ε.Κ.: Χατζηεμμανουήλ, Τάμπας, Λαζανάς (80’ Ανδρεόπουλος), Γιούσης (68’ Μπούτιβας), Μπούσης, Τσιβελεκίδης, Λεγγάτος (75’ Μεσσήνης), Γκελγκέρια (87’ Ρούσσος), Λημνιός(68' Κωστάκης), Κόφι, Μπάμπης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: Καράδαης, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Γιανναράκης, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87' Τσιμπούκας), Αγγελόπουλος (65' Πέιος), Τσιριγώτης (63' Βοϊλης), Ξενιτίδης (87' Κατσούκης), Καμπετσής (75' Χατζηιωαννίδης).