Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς δεν χάθηκε με τις παράνομες ηχογραφήσεις του Παύλου Πολάκη, αλλά αναζητείται από τη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο της Αθήνας, αφού έστειλε στο πυρ το εξώτερο τον πολιτικό του πατέρα, Αλέκο Αλαβάνο, στη συνέχεια επέλεξε την πόλωση ως εργαλείο άσκησης πολιτικής και χειραγώγησης της μάζας. Πούλησε ακριβά το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και εξαγόρασε φθηνά και με τυχοδιωκτικό τρόπο την εμπιστοσύνη και την ψήφο των απογοητευμένων Ελλήνων, επικοινωνώντας προς πάσα κατεύθυνση πως Θα έσκιζε τα μνημόνια... με έναν νόμο!

Ο εκφραστής του ηθικού πλεονεκτήματος πούλησε όποιον ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Αλ. Αλαβάνος, Π. Λαφα- ζάνης, Γ. Βαρουφάκης, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Γ. Σακελλαρίδης θυσιάστηκαν ώστε να κάνει την πολιτική του κυβίστηση και να διαπράξει με σχετική ευκολία το αμάρτημα του λικβινταρισμού. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχε συνεργό, δεν το ξεχνάμε, τον Πάνο Καμμένο! Ο κ. Τσίπρας, όμως, πούλησε και την ίδια του την πατρίδα. Αφού πρώτα υπέγραψε το τρί- το μνημόνιο, με το οποίο υποθήκευσε το μέλλον της χώρας, βάζοντάς τη στο Υπερταμείο για 99 χρόνια, στη συνέχεια αγκάλιασε τον Ζ. Ζάεφ, φόρεσε ακόμα και τη γραβάτα του και του έδωσε απλόχερα ένα κομμάτι της ψυχής μας, τη Μακεδονία. Για να το πετύχει αυτό διέλυσε δύο κοινοβουλευτικές ομάδες, ψώνισε από τους ελεύθερους, που λένε στο ποδόσφαιρο, παρέδωσε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα και κάπως έτσι το εθνικό έγκλημα ολοκληρώθηκε!

Όλοι εμείς που μείναμε στην Ελλάδα πρέπει να επαναφέρουμε τη χώρα στην κανονικότητα. Ο Κυριακός  Μητσοτάκης κουβαλάει στις πλάτες του τα όνειρα και τις ανησυχίες της νέας γενιάς, η οποία γυρίζει κάθε μέρα την πλάτη της στην ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης. Το ηθικό πλεονέκτημα δεν ανήκει πλέον στην Αριστερά, αλλά στις δυνάμεις της λογικής, της εργατικότητας και της αξιοπιστίας.