Ασύγκριτη κι ακαταμάχητη η Ιωάννα Τούνη που με κάθε της ανάρτηση προσελκύει τα βλέμματα και δεν τα αφήνει να πατήσουν το Χ στην καρτέλα.

Το να είσαι influencer είναι μια μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να βρίσκεις κάθε φορά τον τρόπο να προσφέρεις κάτι διαφορετικό ως περιεχόμενο. Πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τι θα αποφέρει την μεγαλύτερη επιτυχία στην προώθηση που θα κάνεις. Γι΄αυτό το λόγο η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις δημοφιλέστερες της χώρας.

Ίσως να είναι η δημοφιλέστερη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό βέβαια ελάχιστη σημασία έχει για τον απλό παρατηρητή.

Αυτό που θα κοιτάξει ένας οποιοσδήποτε ακόλουθος της στο Instagram είναι η ίδια κι όχι κάποιο προϊόν που προσπαθεί να πλασάρει. Στη φωτογραφία που ανάρτησε πριν από λίγο, δε γίνεται να μην κολλήσουν τα μάτια στην Ιωάννα.

Σε ένα σπήλαιο σε σαλέ με θερμαινόμενη πισίνα βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη. Δύο κεριά αναμμένα δίπλα της, ένα μπουκάλι σαμπάνια, ένα ποτήρι στο χέρι της κι εκείνη να ποζάρει κοιτώντας στο κενό. Η ποιητικότητα δεν εξαντλείται σε αυτά. Υπάρχει και το μπραζίλιαν μαγιό της που αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό τις καμπύλες της.

Είναι πραγματικά μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, όπως κι αν την κοιτάξεις, απ΄ όποια οπτική. Και σίγουρα δε μπορεί να βρεθεί εύκολα κάποια που να υπερβαίνει τα όσα προκαλεί η Ιωάννα Τούνη.