Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Νέου Φαλήρου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στον Σύνδεσμο Νέου Φαλήρου να συνεχίσει το σημαντικό έργο που παράγει. Τόνισε ότι ζούμε στην εποχή των συνεργειών και πως η συνεργασία του Δήμου και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, με συνδέσμους και συλλόγους, είναι επ΄ ωφελεία της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να συνεργαστούμε και να υλοποιήσουμε από κοινού πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις,να εστιάσουμε στις τέχνες, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην κοινωνία. Ενωμένοι οι φορείς της πόλης, η Περιφέρεια, ο Δήμος, οι Βουλευτές μας,μαζί με τους συλλόγους και τους συνδέσμους του Πειραιά, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε καλύτερα πράγματα για την πόλη μας».

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος τόνισε πως η Δημοτική Αρχή, κάνει το καλύτερο δυνατό για την πόλη, επισημαίνοντας: «Δουλεύουμε με ένα στόχο για την ανάπτυξη της πόλης μας και υλοποιούμε ένα πρόγραμμα, έτσι ώστε να δώσουμε μία διαφορετική προοπτική στον Πειραιά. Πιστεύω πως η πόλη θα αλλάξει προς το καλύτερο, όχι λόγω Δημάρχου ή Δημοτικής Αρχής, αλλά γιατί ο Πειραιάς έχει πολύ μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσει». 

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέου Φαλήρουκα Αργυρώ Λαγκαδιανού – Κανιούρα, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι χαρούμενος, ελπιδοφόρος, με ευημερία και πρόοδο. «Εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Δήμο Πειραιά, την Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, αλλά και τους φορείς του Νέου Φαλήρου και του ευρύτερου Πειραιά. Μια συνεργασία που έχει ως στόχο την ανάδειξη της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του Νέου Φαλήρου και του Πειραιά και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης σε μια όμορφη, καθαρή και καταπράσινη πόλη», τόνισε η καΛαγκαδιανού – Κανιούρα.