Τα πλάνα του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, σκεπτόμενος και την κούραση που μπορεί να έχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές του από τα συνεχόμενα ματς που έχει δώσει η ομάδα.

Οι πρώτες σκέψεις που έχει κάνει ο Μαρτίνς είναι να φρεσκάρει την ομάδα του ενόψει και του ματς στο Κίεβο κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Ο Κούτρης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ λογικά ο Τοροσίδης θα πάρει τη θέση του Γιασίν Μερία στο δεξί άκρο.

Ο Χριστοδουλόπουλος όπως δείχνουν τα πράγματα θα πάρει τη θέση στο ένα φτερό του Ολυμπιακού, ενώ ίσως να πάρει ανάσες ο Ντανίελ Ποντένσε και στη θέση του να αγωνιστεί ο Ζιλ Ντίας ο οποίος είναι αρκετά ανεβασμένος και έχει βοηθήσει αρκετά τον Θρύλο παρά το γεγονός ότι είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Παράλληλα θέσει στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γιώργος Μασούρας.

Παράλληλα μένει να φανεί σε τι θέση θα είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έσφιξε τα... δόντια για το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου μετά και την απουσία του από από αρκετές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών λόγω τραυματισμού.

Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει πάντως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται ο Θρύλος να αγωνιστεί με 4-4-2 με τον Σολδάνο να είναι ο ένας από τους δύο επιθετικούς στο αρχικό σχήμα.