Μεγάλη και επική ανατροπή από την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος είναι ξανά στους «4» της Ευρώπης επικρατώντας με 3-0 σετ της Μπουργκάς και παίρνοντας και το χρυσό σετ.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 8-2, διατηρώντας τη διαφορά έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση, ενώ η υποδοχή του ήταν εξαιρετική. Στη συνέχεια όμως η Μπουργκάς ανέβασε την απόδοσή της, έκανε την προσπάθειά της να μειώσει, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πρώτο σετ με 25-23 για το 1-0 στο ματς.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μπουργκάς. Με τον Πετρέα να κάνει πράματα και θάματα από τη θέση του σερβίς ο Θρύλος πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα (16-9) το οποίο δεν έχασε σε κανένα σημείο του σετ με αποτέλεσμα να το πάρει με 25-17 και έτσι να κάνει το 2-0 στο ματς.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε διαφορετικά από τα δύο προηγούμενα. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και το 8-7. Εκεί ο Ολυμπιακός άρχισε να χτίζει μια διαφορά και με συνεχόμενους άσσους του Τερβαπόρτι πήγε το σκορ στο 16-11. Ο Θρύλος ήταν ασταμάτητος και πήρε το σετ με 25-19 για το 3-0 και έτσι οδήγησε το ματς στο χρυσό σετ.

Εκεί οι δύο ομάδες τα έπαιξαν όλα για όλα καθώς όποια κατακτούσε το χρυσό σετ έπαιρνε και την πρόκριση. Ο Θρύλος πήρε ένα μικρό προβάδισμα, οι Βούλγαροι απάντησαν, και έτσι οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο 10-10.

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-19,