Επίσκεψη στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Αιδηψό πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ακαδημίας αποτελούμενο από τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών, Βασίλη Νάνο, και τους προπονητές, Φώτη Παπαπαναγή και Τάσο Πάντο.

Οι προπονητές της Ακαδημίας μας μίλησαν στα 70 παιδιά της Σχολής μας στη Βόρεια Εύβοια και εν συνεχεία τους μίλησαν για την σημασία του αθλητισμού στη ζωή τους. Το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών κρίθηκε καλό και γι' αυτό το λόγο ο επικεφαλής της Σχολής, κ. Αναγνώστου, μαζί με τους συνεργάτες του δέχτηκαν συγχαρητήρια από τα μέλη του κλιμακίου της Ακαδημίας. 

Ο κ. Πάντος μιλώντας για την επίσκεψη τόνισε: "Η επαρχία διψάει για ποδόσφαιρο. Αυτό είδαμε και στην Αιδηψό. Υπάρχει ταλέντο το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να προχωρήσουν. Είναι δύσκολο να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά είναι σημαντικό να είσαι αθλητής και παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής σου".

Ο κ. Φώτης Παπαπαναγής από την πλευρά του σχολίασε: "Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα μπορεί να γίνουν. Το σημαντικό για τα παιδιά είναι να μάθουν σωστά ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Στο Δίκτυο του Ολυμπιακού το επίπεδο είναι υψηλό και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδιά συνεχίζουν στην Ακαδημία μας"

Ο επικεφαλής της Σχολής Αιδηψού, κ. Αναγνώστου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και σημείωσε: "Είναι πολύ σημαντική για όλους μας η επίσκεψη των στελεχών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό και όλοι μαζί προσπαθούμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον"

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων μοιράστηκαν αφίσες με την επίσημη φωτογράφηση του Ολυμπιακού αλλά και τα εγχειρίδια αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Ο Τάσος Πάντος χάρισε στον Θανάση Αναγνώστου μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.