Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Α.Ο.Φ. Πορφύρα, όπου βραβεύθηκε από το τμήμα βόλλεϋ Γυναικών για τη στήριξη του Δήμου Πειραιά στις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος, καθώς και για την προσφορά του στον αθλητισμό.
 
Ο κ. Μώραλης, σε χαιρετισμό του τόνισε: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική βράβευση στο πρόσωπό μου. Ωστόσο θα ήθελα να πω ότι στον 1,5 χρόνο θητείας της Δημοτικής Αρχής, δεν έχουμε κάνει ακόμη, όλα όσα θα θέλαμε τόσο για τον Πορφύρα, όσο και για τα άλλα αθλητικά σωματεία του Πειραιά.
 
Το 2016, θα είναι δυστυχώς, μια εξίσου δύσκολη χρονιά, μπορεί και δυσκολότερη από το 2015. Για την κεντρική διοίκηση και τους Δήμους τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Αυτό εμποδίζει ως ένα βαθμό τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών για να αθλούνται οι Σύλλογοι και τα σωματεία της πόλης μας, όπως ακριβώς τους αξίζει.
 
Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα και παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του Δήμου, δώσαμε έμφαση στην υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Διοργανώσαμε μέχρι στιγμής 20 μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις με την ενεργό συμμετοχή των Πειραιωτών και όχι μόνο. Επιπλέον με τη συνδρομή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακατασκευάστηκαν οι περισσότεροι αθλητικοί χώροι της πόλης μας.
 
Θα ήθελα να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Πορφύρα για την παρουσία της στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Θέλω επίσης να ενθαρρύνω τις μικρές αθλήτριες να συνεχίσουν να αγωνίζονται για το άθλημα που αγαπάνε"
.