Νεφώσεις με βροχές σε Ανατολική Στερεά, Κρήτη και πιθανόν καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και χιονόνερο στα πεδινά ή πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και ορεινά της Θράκης, της Χαλκιδικής, της Βόρειας Εύβοιας και της Ανατολικής Θεσσαλίας την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 10 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 8 έως 11 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στα βόρεια στην Αττική. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.