Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Γιώργος Λέντζος.

Ο κ. Λέντζος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας ως έμπορος.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του Γιώργου Λέντζου ως Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Γιώργος είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, ο οποίος συμμετέχει στον «Πειραιά Νικητή» από την αρχή της

προσπάθειάς μας το 2014. Ως εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του και να διαπιστώσω το ενδιαφέρον με το οποίο προσέγγιζε τα θέματα που απασχολούσαν τους δημότες και την Κοινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα, αναπτύσσοντας επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη μας, με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς».

Ο κ. Γιώργος Λέντζος σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή τη φορά θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, καθώς είμαι Κοινοτικός Σύμβουλος στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα πολεμήσω μαζί του για έναν καλύτερο Πειραιά».