Σε κλίμα συσπείρωσης και ενότητας, παραβρέθηκαν χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης και στελέχη του συνδυασμού «Πειραιά Νικητή». Το τραπέζι διοργανώθηκε από τον μαιευτήρα Αλέξανδρο Τζεφεράκο, νυν δημοτικό σύμβουλο του «Πειραιά Νικητή», ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συδυασμό του Γιάννη Μώραλη. 

Στο τραπέζι κυριάρχησαν οι συζητήσεις σχετικά τις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο Πειραιά, όπου στόχος είναι οι Πειραιώτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη και του  «Πειραιά Νικητή» για να συνεχιστεί καινα ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014. 

Η συζήτηση βέβαια επεκτάθηκε και στις εθνικές εκλογές, με τον Αλέξανδρο Τζεφεράκο μάλιστα, να ξεχωρίζει και να παροτρύνει μάλιστα τον Γιάννη Μελά να είναι υποψήφιος και στις εθνικές εκλογές στην Α' Πειραιά με το κόμμα της ΝΔ.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η σύζυγός του Βάλια, ο αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου Γιάννης Μελάς, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, η σύζυγός του,ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν , ο δικηγόρος Γιώργος Τζεφεράκος,  μαιευτήρας Δημήτρης Τζεφεράκος, ο εκδότης των «Π» Γιάννης Κουρτάκης και ο δημοσιογράφος Θ.Φουσκίδης.