Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, θα διεξαχθούν οι Δημοτικές εκλογές  και τα επιτελεία των υποψήφιων Δημάρχων δουλεύουν με ταχείς ρυθμούς, για την διεκδίκηση της ψήφου. Το νέο εκλογικό σύστημα του "Κλεισθένη", θα φέρει πολλές ανατροπές στα αποτελέσματα των εκλογών. 

Στο Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, υπάρχει αρκετή κινητικότητα, με τον Σπύρο Πολλάλη, να ανακοινώνει ήδη τα πρώτα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του στην προσπάθεια που καταβάλλει για να κερδίσει τη μάχη των εκλογών τον ερχόμενο Μάη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων Σπύρου Πολλάλη:

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Συνδυασμού μας για τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Χρ. Πολλάλη, προχωρήσαμε στην διαδικασία κατάρτισης του Συνδυασμού με συνδημότες μας που επιθυμούν να μας πλαισιώσουν στον αγώνα και το δύσκολο έργο μας.

Πρόκειται για άτομα κάθε ηλικίας, διαφορετικών επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, που έχουν διάθεση να προσφέρουν  στο Δήμο μας την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους και τον προσωπικό τους χρόνο.

Κοινό σημείο όλων είναι η  ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς κανένα ίδιον όφελος, έξω και πάνω από μικροπολιτικά συμφέροντα.

Κοινό όραμα όλων είναι η  βελτίωση της καθημερινότητάς μας και η οικοδόμηση ενός πραγματικά καλύτερου αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Κοινός στόχος όλων είναι η τοπική ανάπτυξη και η ουσιαστική για το κοινό καλό δημιουργία, μέσα από απόλυτα διαφανείς διαδικασίες.

Παράλληλα,  στην πορεία της συγκρότησης του Συνδυασμού μας, καθώς και στην ολοκλήρωση του προγράμματός μας, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που συνεισφέρουν καθημερινά με πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες λύσεις, προκειμένου το κοινό όραμά μας να γίνει πραγματικότητα. Είναι συμμαχητές στον αγώνα  για ένα Δήμο ποιοτικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο.

Οποιαδήποτε πληροφορία  αφορά  στο Συνδυασμό μας  μπορείτε να την αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.spyrospollalis.gr

Στη συνέχεια σάς ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων του Συνδυασμού μας:

 

ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ   του  Νικολάου

ΚΩΣΤΕΛΕΝΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ   του  Κωνσταντίνου

ΛΑΖΑΡΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   του  Ελευθερίου

ΛΕΣΙΩΤΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ   του  Χρήστου

ΛΙΛΛΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ   του  Σωτηρίου

ΛΙΤΣΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   του  Γεωργίου

ΝΤΑΝΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   του  Νικολάου

ΣΤΑΥΡΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   του  Νικολάου

 

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει η δημοσιοποίηση και άλλων ονομάτων υποψηφίων με τα βιογραφικά τους και ακολούθως θα ανακοινωθεί τόσο συνοπτικά όσο και αναλυτικά το Πρόγραμμα και οι προτάσεις του Συνδυασμού μας για κάθε θεματική ενότητα.

 

Σπύρος Χρ. Πολλάλης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων