Μετά την συνάντηση που είχαν στις αρχές της βδομάδας οι εκπρόσωποι του 0,4%, σήμερα αποφάσισαν να το διασκεδάσουν.

Έτσι ο πρόεδρος Πανος Καμμενος δειπνά αυτή την ώρα (προφανώς είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς και λίγο αργότερα θα τραγουδήσει) με τον διακεκριμένο συνομιλητή του Ηλία Κασιδιάρη (της Χρυσής Αυγής) και τον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δήμο Βερύκιο.

Επί της ουσίας, μιλάμε για την μεγάλη των «αηδονιών» της πολιτικής συνάντηση. Όπως γίνεται αντιληπτό το αποψινό δείπνο θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό εκτός από τις εξελίξεις στην ελληνική κεντροδεξιά (και λίγο πιο άκρα) και το μέλλον του Έθνους. Όσο για τα παϊδάκια από την εικόνα και μόνο φαίνεται ότι υποφέρουν.

Πλέον μετά τον Κουίκ και τον Κόκκαλη, ο πρώην συνέταιρος του Αλέξη Τσίπρα, βρήκε στο πρόσωπο του Τάκη Μπαλτακου, τον σοβαρό και κυρίως μετριοπαθή συνομιλητή. Έναν άνθρωπο που έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες εκτός από Δικηγορος και ως ηγετικό στέλεχος διαφόρων κομμάτων, που για ανεξήγητους (όπως την πύλη του ανεξήγητου) λόγους δεν κατάφεραν να μπουν στην Βουλή. Επίσης γίνεται αντιληπτό Ότο εγγυητής του σημαντικού πολιτικού γάμου είναι ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία από την εποχή που συμβούλευε και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφερη.