Ο Έλληνας φόργουορντ πέρσι ήταν βασικός και φέτος, μόλις στην τρίτη του παρουσία σε All Star Game, θα είναι ο Αρχηγός της ομάδας, ως πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια. Μαζί με τον Greek Freak θα βρίσκονται και οι Καϊρί Ίρβινγκ (6η παρουσία σε All Star Game), Κέμπα Γουόκερ (3η παρουσία), Ζοέλ Εμπίντ (2η παρουσία) και Καουάι Λέοναρντ (3η παρουσία).

Όσο για τη Δύση, ο ΛεΜπρον Τζέιμς στην 15η παρουσία του σε All Star θα είναι ο Αρχηγός, ενώ στο πλευρό του θα είναι οι Πολ Τζορτζ (6η παρουσία), Στεφ Κάρι (6η παρουσία), Κέβιν Ντουράντ (10η παρουσία) και Τζέιμς Χάρντεν (7η παρουσία).

Στη συνέχεια οι 14 αναπληρωματικοί (7 από κάθε περιφέρεια) θα επιλεγούν από τους 30 προπονητές της Λίγκας με τα ονόματά τους να βγαίνουν λίγες μέρες πριν από το All Star (31/1). Στη συνέχεια οι 14 αναπληρωματικοί και οι 8 βασικοί πλην ΛεΜπρον και Giannis θα τεθούν όλοι στη διάθεση των δύο αρχηγών οι οποίοι θα επιλέξουν ένας κάθε φορά τους παίκτες που επιθυμούν, με τον Τζέιμς να ξεκινά πρώτος, για να σχηματιστούν έτσι οι Team LeBron και Team Giannis.

 

 

Αντετοκούνμπο: «Είμαι εραστής, όχι πολεμιστής και για αυτό θα επιλέξω τον Εμπίντ»

Ένα ταλέντο μεταξύ των πολλών που έχει αναπτύξει ο Αντετοκούνμπο στα χρόνια της παραμονής του στις ΗΠΑ και το NBA είναι και το χάρισμα της επικοινωνίας. Μας το έδειξε άλλωστε περίτρανα με τις δηλώσεις που έκανε μετά την ανάδειξή του σε Αρχηγό τα Ανατολής για το ερχόμενο All Star Game στην Σάρλοτ, αναφέροντας με… απίστευτο τρόπο την προτίμησή του στον Ζοέλ Εμπίνμτ των 76ερς, τονίζοντας επίσης πως θα πάρει στην ομάδα του στους συμπαίκτες του στους Μπακς, Μπλέντσο και Μίντλετον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Greek Freak:

«Ξέρω ποιον θα επιλέξω. Αρχικά θα επιλέξω τους βασικούς. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής, οπότε θα επιλέξω τον Τζοέλ Εμπίντ! Αν μπορέσω να επιλέξω στην ίδια ομάδα τον Εμπίντ και τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, θα το κάνω», δήλωσε αρχικά κάνοντας ξεκάθαρη αναφορά στην κόντρα των Εμπίντ και Γουέστμπρουκ τα τελευταία χρόνια.

Μετά τους βασικούς θα επιλέξω τους συμπαίκτες μου. Τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο. Πρώτα θα επιλέξω τον Μπλέντσο, επειδή θα μου πασάρει περισσότερο την μπάλα και μετά τον Κρις».

Στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο με πιο… σοβαρή διάθεση ανέφερε τα εξής:

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ την πόλη του Μιλγουόκι, τον οργανισμό των Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το ΝΒΑ. Εκτιμώ αυτό που έγινε και είμαι ευγνώμων που οι φίλαθλοι με ψήφισαν ως έναν από τους αρχηγούς στο All Star Game, το οποίο το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Θα είναι πολύ όμορφο που θα επιλέξω εγώ στο draft. Θα κάνω την δική μου ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω την στιγμή, να περάσω καλά και να απολαύσω όλη αυτή την διαδικασία».