Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής και τον κ. Γιάννη Μώραλη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ο κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας.

Ο κ. Δελαγραμμάτικας γεννήθηκε και κατοικεί στον Πειραιά. Είναι δημοσιογράφος, με μακρά θητεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Είναι Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, Αντιπρόεδρος του Πορφύρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Βόλεϊ του συλλόγου. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αρωγός της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων.

Πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 54 ετών, πήρε πτυχίο στον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο μια επιθυμία από τα νεανικά του χρόνια.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του επεσήμανε:

«Καλωσορίζω τον φίλο Νίκο Δελαγραμμάτικα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Χαίρομαι ιδιαίτερα για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα που υπηρετεί τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Ως Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμιας Εκπαίδευσης έχει ήδη δώσει θετικά δείγματα γραφής, ενώ είναι σημαντική η δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, ως Αντιπρόεδρος του Πορφύρα και επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ γυναικών, το οποίο αγωνίζεται στην Α1. Ο Νίκος Δελαγραμμάτικας είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν την πόλη, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα συμμετέχει με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Πειραιά».

Ο κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας, σε δήλωσή του τόνισε :

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά μας και με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα παιδιά και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, κυρίως όμως με διάθεση προσφοράς στην πόλη που μου έδωσε τα πάντα στη ζωή μου, συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Μετά από 25 χρόνια γνωριμίας με τον Γιάννη Μώραλη, κρίνω ότι μπορώ να συστρατευτώ στον αγώνα για έναν καλύτερο Πειραιά».