Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο πλοίο «Έλυρος», στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,στον σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε την ελπίδα να είναι το 2019 μια καλύτερη χρονιά, τονίζοντας ότι είναι μια χρονιά με εκλογικές διαδικασίες και αλλαγές. «Ελπίζω να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη χώρα, όχι μόνο στα εθνικά ζητήματα όπως είναι το Μακεδονικό, το οποίο είναι ένα φλέγον θέμα και μάλιστα σήμερα γίνεται ένα μεγάλο συλλαλητήριο, αλλά σε όλα τα ζητήματα, όπως είναι η οικονομία και κυρίως η κοινωνία», τόνισε ο κ. Μώραλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κόσμος περνάει δύσκολα και ταλαιπωρείται. «Εκεί πρέπει να δώσει βάρος η επόμενη κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.

Τέλος ο κ. Μώραλης ευχήθηκε στον Πρόεδρο και στα μέλη της Παγκρητίου Ενώσεως το 2019 να είναι μια καλή χρονιά.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Ένωσης ΑπόστρατωνΑξιωματικών Λιμενικού Σώματος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.

Στην κοπή της πίτας της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, παρευρέθηκαν από τον Δήμο Πειραιά, οι Αντιδήμαρχοι: κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και κ.κ.: Αλέξανδρος Αργουδέλης, Στέλιος Γαϊτανάρος, Κυριάκος Σιγαλάκος, Σταύρος Βοϊδονικόλας και Γιάννης Μελάς. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Πασχαλίνα Καλαγιά και κ. Κυριάκος Μανωλάκος.