Εξαιρετικός για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν ήταν ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη με 2-1, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο γκολ με το οποίο άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης, αφού έπειτα από δική του φοβερή ενέργεια, ανάγκασε τον Σκόνδρα να στείλει στο 8’ την μπάλα στο βάθος της εστίας των Ηπειρωτών.

Ο Φορτούνης βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κάτι το οποίο φάνηκε και στους «Ζωσιμάδες».

Ωστόσο, ακόμη πιο αξιοσημείωτη και από την ίδια την εκπληκτική του εμφάνιση αποτέλεσε η φοβερή του κίνηση στο 80’ του ματς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βγήκε στην αντεπίθεση, έχοντας πολλές και καλές επιλογές, ώστε να «καθαρίσει» το ματς με ένα 3ο γκολ, ωστόσο, επέλεξε να βγάλει την μπάλα εκτός, τηρώντας το Fair Play, αφού είδε τον Μπουκουβάλα να είναι πεσμένος στο έδαφος, έχοντας χτυπήσει.

Μία κίνηση που δείχνει το πόσο πολύ μεγάλος παίκτης είναι ο «Φόρτου», ο οποίος έδειξε το μεγαλείο του, κάνοντας το Fair Play της χρονιάς! Μάλιστα, η κίνησή του αυτή επιβραβεύτηκε με χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΣ, αλλά και από τους παίκτες των Ηπειρωτών.