Σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας προσήλθε η Ρία Αντωνίου για να καταγγείλει ότι την βίασε ο επιχειρηματίας σύντροφός της.

Το μοντέλο νωρίτερα οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

Ο σύντροφός της, επιχειρηματίας, είναι και εκείνος γνωστός εξαιτίας της σχέσης που διατηρούσε με επίσης πασίγνωστη τραγουδίστρια, πριν από μερικά χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισαν οι δυο τους να περάσουν μαζί το σαββατοκύριακο παρόλο που είχαν αποφασίσει να χωρίσουν. Το βράδυ του Σαββάτου όμως καυγάδισαν. Εκείνος προσπάθησε να τη βιάσει. Απέτυχε. Το πρωί της Κυριακής καυγάδισαν ξανά και εκείνος κατάφερε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της να τη βιάσει το απόγευμα της Κυριακής.

Εκείνη έφυγε έντρομη από το χώρο που βρίσκονταν χωρίς τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ εξετάζουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες η ιατροδικαστική έρευνα ακόμα δεν έχει σαφές πόρισμα και οι απόψεις είναι αμφιλεγόμενες. Υπάρχουν κάποια στοιχεία πάντως που οδηγούν σε βιασμό σύμφωνα με το ρεπορτάζ.