Αντί να βρίσκεται στην Βουλή για να ακούσει τον πρωθυπουργό που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, προτίμησε – όπως αποκαλύπτει το parapolitika.gr την αγαπημένη του ψαροταβέρνα  στον Πειραιά, προκειμένου να «γιορτάσει» την έλευση του βουλευτή Φωκά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ο επί τέσσερα χρόνια συγκυβερνήτης των νεοκομμουνιστών του Αλέξη Τσίπρα, απείχε από την έναρξη της κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας, προτιμώντας τους ψαρομεζέδες, παρέα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του Θόδωρο Τουσουνίδη και την επιφανή δικηγόρο των Αθηνών και σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, που από σήμερα έχει απολέσει τον τίτλο της «κυρίας υπουργού».

Ευρισκόμενος σ’ ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου ο Πάνος Καμμένος πήρε θέση μέσω twitter για όλα όσα ειπώθηκαν τόσο για τον ίδιο και την Συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τον καυγά που έγινε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του ναυάρχου Αποστολάκη στην θέση του υπουργού Αμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για λάθος του πρωθυπουργού και μέχρι χθες κυβερνητικού του εταίρου, να στηρίξει την ήδη νεκρή όπως λέει Συμφωνία των Πρεσπών. Στην συνέχεια αποκάλεσε «Κούλη» τον κ. Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για έγκλημα εκ μέρους του να αποκαλεί τον ναύαρχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Και όλα αυτά από το βήμα της ψαροταβέρνας.

Η επιλογή του «ηθικού αυτουργού» της συμφωνίας των Πρεσπών, να βρεθεί στην ψαροταβέρνα του Μικρολίμανου, αντί του Κοινοβουλίου, δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει την πολιτική κρίση που βιώνει η χώρα. Επίσης, καταδεικνύει τον προβληματισμό του Πάνου Καμμένου, για το γεγονός ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις, έχουν αποφασίσει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ξεπουλάει στους Σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν τον πρώην υπουργό, σημειώνουν με νόημα ότι «η συγκεκριμένη ψαροτεβέρνα αποτελεί καταφύγιο για τον κ. Καμμένο, σε όλες τις δύσκολες στιγμές της καριέρα του». Εκεί προφανώς πνίγει το πόνο και τα άγχη του.