«Καθαρή εντολή διεκδικεί από τον λαό η Νέα Δημοκρατία», τονίζει στα «Π» ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης, που χαρακτηρίζει «στημένη πολιτική σκευωρία από την κυβέρνηση» την υπόθεση Novartis.

Εφόσον περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, εκτιμάτε ότι η κυβέρνηση θα αντέξει μέχρι τον Οκτώβριο, όπως έχει υποστηρίξει ο πρωθυπουργός; 

Κοιτάξτε, αυτό που ζούμε είναι πολιτικά πρωτοφανές. Οταν η πατρίδα μας είχε κανονικούς πρωθυπουργούς, αυτοί δεν ανέχονταν να βρίσκονται σε ομηρία. Ηθελαν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη της Βουλής, των Κοινοβουλευτικών Ομάδων που τους στήριζαν, προκειμένου και δημοκρατικά να είναι νομιμοποιημένοι, αλλά και να μπορούν να λαμβάνουν τις κατά την κρίση τους απαιτούμενες αποφάσεις. Ο κ. Τσίπρας έχει οδηγηθεί σε ομηρία από τον κυβερνητικό του εταίρο και το ανέχεται. Επί μήνες παρακολουθούμε αυτή την απίθανη φαρσοκωμωδία, με τον κ. Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση, μετά να τη στηρίζει, μετά να καταγγέλλει τον κ. Κοτζιά, τον κ. Τσίπρα να το ανέχεται - και αυτά υποτίθεται ότι είναι «αποτελεσματική» διακυβέρνηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.