Η εικόνα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη δεν ήταν καλή. Ναι μεν ήταν το πρώτο ματς μετά από καιρό, δεν θα μπορούσε η ομάδα να έχει καλό ρυθμό, αλλά μην ξεχνάμε πώς στο Κύπελλο υπάρχει και η ρεβάνς. Την Κυριακή, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν και πάλι τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με το ματς στη Λιβαδειά. Ένα πολύ σημαντικό και καθοριστικό ματς για τη συνέχεια και τους στόχους του Ολυμπιακού.

Κι αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ένα. Πώς ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό, σε σχέση με το πρώτο ματς του 2019. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πώς Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε είναι πλέον καλά, συμμετέχουν στις προπονήσεις και ο Πορτογάλος τεχνικός τους υπολογίζει κανονικά.

Το ζήτημα είναι πώς θα υπάρξουν αλλαγές και στην άμυνα και στο κέντρο, αλλά και στους εξτρέμ, ενώ είναι ανοικτό ακόμα και το θέμα του παίκτη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι σημαντική, καθώς θα πάρουν όλοι μέρος και ο 48χρονος τεχνικός θα κάνει τις τελικές του δοκιμές για το ματς στη Λιβαδειά.