Ο κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Χρυσοφάκης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πειραιά στους κλάδους των επισκευών πλοίων και της εστίασης με την αλυσίδα «Barista Brothers». Επίσης είναι μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω τον φίλο Λευτέρη Χρυσοφάκη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για έναν άνθρωπο με επιχειρηματική δραστηριότητα στον Πειραιά, ο οποίος συμμετέχει επί σειρά ετών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στο τμήμα του Βόλεϊ με μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στην πόλη μας και είναι χαρά μου που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που όλοι οι Πειραιώτες επιθυμούν».

Ο κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, είναι ότι εγώ και η οικογένεια μου αγαπάμε τον Πειραιά και βέβαια βλέπουμε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στον Δήμο Πειραιά από τον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο και εκτιμούμε. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο, έτσι ώστε να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που υλοποιείται στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη. Ήδη έχει αρχίσει και αλλάζει ο Πειραιάς και θέλω να συμβάλω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι του κ. Μώραλη για την πόλη μας».